Met elkaar werken we aan een gezonde toekomst. Mede daarom werkt de tuinbouw meer en meer met biologische gewasbescherming. Ook bij de Westlandse Druif wordt al jaren volledig biologisch geteeld. Zeker ook de volkstuiniers en hobby-kwekers vinden in de roofmijt van Themapark de Westlandse Druif steeds meer de biologische oplossingen voor gewasbescherming.

Normaal gesproken is het voor particuliere hobby-kwekers niet mogelijk de zakjes roofmijt in kleine hoeveelheden te verkrijgen. Deze biologische gewasbescherming kan in uw kas worden uitgehangen om het gewas tegen spint en trips te beschermen. Bij de Westlandse druif wordt de unieke gelegenheid geboden om zakjes met roofmijt ook in kleine aantallen te bestellen.

Naast de roofmijt maakt de Monsterse druiventuin ook van andere biologische oplossingen gebruik. Zo worden bijvoorbeeld hoentjes losgelaten om het gewas tegen de taxuskever te beschermen, zónder dat zij zich te goed doen aan de heerlijke druiven. Samen met de roofmijt een effectieve manier van biologische bescherming!

Tot 7 april kunnen geïnteresseerden de bestelling plaatsen met het bij Themapark de Westlandse Druif per e-mail of telefonisch aangevraagde bestelformulier. Aanvragen van dit formulier kan per mail (receptie@westlandsedruif.nl) of telefonisch (0174-248787).