Een vrijwillige erebaan met een lange, waardevolle traditie in Westland, dat is de samenvatting voor de druivenprinses.
Met veel plezier en trots wordt jaarlijks de functie van druivenprinses vervuld. Door het roulerende karakter, is de exacte invulling elk jaar weer in samenspraak. De huidige druivenprinses Janice de Jong draagt graag het kroontje over.

Druivenprinses gezocht!

Voor het seizoen 2017 / 2018 zijn wij op zoek naar een echte Westlandse druivenprinses. Het seizoen start op 30 juni 2017. Als druivenprinses ben je het visitekaartje van de Westlandse Druif en vertegenwoordig je Westland tijdens speciale gelegenheden. De ere titel van ‘Westlandse Druivenprinses’ mag je een jaar lang dragen.

Vind je het een uitdaging om Westland en in het bijzonder de Westlandse druiventeelt als oorsprong van de mooie tuinbouwsector te promoten?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Stuur je motivatie met een beknopte CV en foto voor 25 mei naar receptie@westlandsedruif.nl.