Op 23 en 24 september organiseert Themapark De Westlandse Druif het jaarlijkse druivenfeest. Dit jaar wordt er extra aandacht besteed aan de smaak en kleur van de tuinbouw. Die gaat immers veel verder dan velen vermoeden. Een bezoek aan De Westlandse Druif tijdens het druivenfeest is dan ook een smaaksensatie met fleurig randje.
De druiventeelt staat van oudsher bekend als arbeidsintensief. Met de vele vrijwilligers wordt bij Themapark De Westlandse Druif jaarlijks van opkweek tot en met de oogst en snoei de handen uit de mouwen gestoken. De rondleidingen over het prachtige themapark geven bezoekers jaarrond een kijkje in de keuken van de druiventuin.
Groot en klein, rond en langwerpig, wit en blauw, met pit en zonder pit. Het assortiment druiven bij Themapark De Westlandse Druif is enorm. De assortimentskas op de kwekerij in Monster laat met de ruim 45 soorten slechts een klein deel van de grote diversiteit zien. Tijdens het druivenfeest in september zijn bezoekers van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom om het leven op de kwekerij te beleven en de Westlandse smaakmakers te proeven.
En er is meer
Voor vrijdag 22 september kunnen fijnproevers zich bij het Themapark inschrijven voor een speciaal onder de druiven georganiseerde wijnproeverij. Op zaterdag en zondag worden bezoekers warm welkom geheten door druivenprinses Joyce van der Meer, kunnen zij aanvullend kiezen voor een mooie vaartocht door de Poelzone en zich verwonderen over de druivententoonstelling. Kom op de fiets en maak een mooie fietstocht vanaf het nieuwe TOP Westland bij de Westlandse Druif. The Old Boys Band en Mondiola zorgen voor de muzikale omlijsting en daarmee voor de extra vrolijke noot. Daarbij krijgt de druivententoonstelling dit jaar extra kleur door de prachtige bloemenvazen tussen de druiven én laten we bezoekers kennismaken met een aantal bijzondere ambachten.
Het druivenfeest vindt dit jaar speciaal plaats tijdens burendag én WestlandOntmoet. Bezoekers zijn het laatste weekend van september tussen 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom op het Druivenfeest aan de Vlotlaan in Monster.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy