Eerste fluisterbootjes varen uit bij de Westlandse Druif

Ze zijn niet meer weg te denken uit de Westlandse wateren. De fluisterbootjes met genietende, enthousiaste en zich verwonderende opvarenden. In samenwerking met Booma Recreatie lanceerde Themapark De Westlandse Druif op donderdag 17 augustus de verhuur van maar liefst zes fluisterboten. De verhuur van de vier- en zespersoons fluisterboten is een waardevolle aanvulling voor de recreatiemogelijkheden bij De Westlandse Druif.

Themapark De Westlandse Druif is blij met de inzet van de vele vrijwilligers door het jaar heen. Speciaal daarvoor koos de biologische druivenkwekerij ervoor om juist de vrijwilligers uit te nodigen voor de eerste vaart. Het werd een geslaagde middag met een kade en terras vol vrijwilligers en lachende geluiden van het water.

Het voordeel van de fluisterboot is dat men er zelf mee kan varen en geen vaarbewijs nodig heeft. Op verzoek kan men er ook een schipper bij reserveren. Het reserveren van de bootjes kan eenvoudig en gebruiksvriendelijk via de website van de Westlandse Druif of tijdens openingstijden bij de receptie van het themapark.

Een fluisterboot is een boot met een stille motor. Op het water produceert de motor dus geen stank of lawaai. Geniet van het geruisloos varen met behulp van een elektromotor die wordt gevoed door een of meer accu’s.

Kijk voor meer informatie op www.westlandsedruif.nl/varen

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy