Het prachtige gezicht van mooie druiventrossen hangend aan hun rank, we kennen het allemaal. Het telen van druiven is niet eenvoudig, maar is te leren. Voor iedereen die geïnteresseerd is organiseert Themapark De Westlandse Druif op zaterdagochtend 24 februari speciaal een workshop Druiventeelt.
Met het organiseren van diverse cursussen rondom de druiventeelt houdt het Themapark de teelt van druiven in ere. Of het nu gaat om één druivenboom of een hele rij, met de workshop ‘Druiventeelt’ van Themapark De Westlandse Druif leer je de basis van het juist opkweken van deze prachtige pareltjes.
Lekker praktisch
Het grote voordeel van het cursusprogramma bij De Westlandse Druif is dat theorie uitgebreid in de praktijk wordt toegepast. Leer de basiskneepjes van het druivenvak, vanaf het moment dat de druiven in de knop komen tot de oogst en snoei. Voordat er een mooie volle tros zoete druiven is, moet er nog veel werk worden verricht.
Aanmelden
De basiscursus Druiventeelt vindt dit jaar plaats op zaterdagochtend 24 februari van 9.30 tot 12.00 uur. De kosten voor deelname bedragen 20 euro, inclusief koffie of thee. Aanmelden voor de workshop druiventeelt kan telefonisch bij de Westlandse Druif via 0174-248787 of per e-mail naar receptie@westlandsedruif.nl.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy