De biologische gewasbescherming tegen trips en spint is weer te bestellen bij Themapark De Westlandse Druif. Sinds jaar en dag krijgt de biologische teelt van druiven in Monster hulp van kippetjes tegen de taxuskever en van de roofmijt tegen trips en spint. Speciaal voor particuliere hobby-kwekers zijn de roofmijten tot en met 6 april bij het themapark te bestellen.
Juist hobby-kwekers en volkstuinhouders hebben aan een klein aantal zakjes roofmijten tegen trips en spint ruim voldoende en kunnen daarmee hun gewas weer op biologische wijze beschermen. Speciaal en uniek voor de particuliere hobby-kwekers kan bij Themapark De Westlandse Druif de gewasbescherming per zakje worden besteld.
Particulieren kiezen bewust voor biologisch
Biologisch tlen wint juist bij hobby-kwekers steeds meer terrein. Dat merkt ook het themapark aan de bestellingen die worden gedaan. De Westlandse Druif kiest, evenals veel hobby-kwekers en volkstuiniers, bewust voor biologische teelt van druiven. Met vele vrijwilligers werkt het themapark jaarrond aan de smaaksensatie van de biologische, Westlandse druiven en zet daarmee de biologische tuinbouw verder op de kaart.
Tot en met 6 april kunnen bestellingen worden doorgegeven, waarna vanaf half april de zakjes kunnen worden opgehaald bij De Westlandse Druif in Monster. Geïnteresseerden kunnen het bestelformulier per mail of telefonisch aanvragen.
Workshop biologie en bemesting
Aanvullend op het bestellen van biologische gewasbescherming, organiseert Themapark De Westlandse Druif op 24 maart van 9.30 tot 12.00 uur de Workshop biologie en bemesting. De kosten voor deelname bedragen 20 euro, inclusief koffie of thee. Aanmelden voor de Workshop biologie en bemesting bij de Westlandse Druif kan telefonisch via 0174-248787 of per e-mail naar