Vlet reserveren voor 6 volwassenen

Fluisterbootje huren bij Themapark De Westlandse Druif

Ze zijn niet meer weg te denken uit de Westlandse wateren. De fluisterbootjes met genietende, enthousiaste en zich verwonderende opvarenden. In samenwerking met Booma Recreatie verhuren we maar liefst zes fluisterboten. De verhuur van de vier- en zespersoons fluisterboten is een waardevolle aanvulling voor de recreatiemogelijkheden bij De Westlandse Druif.

Het voordeel van de fluisterboot is dat men er zelf mee kan varen en geen vaarbewijs nodig heeft. Op verzoek kan men bij de vletjes ook een schipper bij reserveren. Het reserveren van de bootjes kan eenvoudig en gebruiksvriendelijk via onderstaande agenda en tijdens openingstijden bij de receptie van het themapark.

Een fluisterboot is een boot met een stille motor. Op het water produceert de motor dus geen stank of lawaai. Geniet van het geruisloos varen met behulp van een elektromotor die wordt gevoed door een of meer accu's. De sloepjes bieden plaats aan 4 volwassenen en de vletjes aan 6 volwassenen. In plaats van één volwassene kunt u twee kinderen tellen.

Wilt u buiten de openingstijden onze fluisterbootjes huren? Dit kan vanaf de huur van 3 bootjes. Neem hiervoor contact op met de receptie van Themapark De Westlandse Druif

Op de verhuur van de fluisterbootjes zijn de Voorwaarden voor de huur van bootjes via Themapark De Westlandse Druif van toepassing.

Deze vlet is voorzien van fluistermotor. Daardoor kunt u deze boot huren en geruisloos door de Westlandse wateren varen. In plaats van 1 volwassene kunt u 2 kinderen tellen.

Deze sloep is voorzien van fluistermotor. Daardoor kunt u deze boot huren en geruisloos door de Westlandse wateren varen. In plaats van 1 volwassene kunt u 2 kinderen tellen.