Tijdens de opening van het druivenseizoen bij Themapark De Westlandse Druif is iedereen op 29 juni welkom om zijn of haar druivenkennis te toetsen tijdens de DruivenPubQuiz. Tevens wordt tijdens de seizoensopening speciale aandacht besteed aan de mooie resultaten van samenwerken. Daar waar het klussen en ‘doe het zelf’ in het voorjaar rode draad is, staat bij het Themapark van 29 juni tot en met 1 juli ‘doe het samen’ centraal.
Op vrijdag 29 juni draagt Joyce van der Meer het stokje over aan de nieuwe druivenprinses en stelt het themapark haar graag aan iedereen voor. Tijdens die opening van het seizoen veilt De Westlandse Druif diverse druiven-kavels met als klap op de vuurpijl wordt ook het eerste kistje geveild. Door deze vernieuwde insteek maken meerdere aanwezigen kans op het direct proeven van die heerlijke, biologische Westlandse Druiven.
DruivenPubQuiz met hulplijnen
Het themapark organiseert de DruivenPubQuiz op 29 juni om 18.00 uur. De deelnamekosten per team zijn € 30,00 en elk team bestaat uit maximaal 3 personen. Uiteraard is gebruik van mobiele telefoon ten strengste verboden en spelen we die middag 4 rondes met 10 vragen. Laat je sponsoren en maak de inzet van een hulplijn mogelijk! De kosten voor de inzet van een hulplijn zijn vijftig euro per keer.
De opbrengst van zowel de veiling als de DruivenPubQuiz komen ten goede van Themapark De Westlandse Druif. Daarmee steunt eenieder het behoud en de instandhouding van een prachtig stuk erfgoed als basis voor de Nederlandse glastuinbouw zoals die nu bekend is.
Aanmelden
Aanmelden voor de DruivenPubQuiz kan per mail: receptie@westlandsedruif.nl of telefonisch via 0174-248787.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy