Tijdens het druivenfeest bij de opening van het druivenseizoen van Themapark De Westlandse Druif ligt de nadruk op de gezamenlijkheid van activiteiten. Daar waar in het voorjaar de bouwmarkten insteken op ‘doe het zelf’, doen we het bij De Westlandse Druif samen. Juist de gezamenlijke activiteiten verbinden en zorgen voor een mooi resultaat.
Uiteraard worden bezoekers aan het themapark op 30 juni en 1 juli van harte welkom geheten door de nieuwe druivenprinses. Die vrijdag wordt zij tijdens de veiling van het eerste kistje druiven, gepresenteerd tijdens de opening van het seizoen. Zij is dan gehuld in een prachtige jurk, mogelijk gemaakt door It’s Me uit Monster.
Maak het samen
Speciaal voor de opening van het seizoen vindt op het Themapark vinden diverse workshops plaats. Op zaterdag zijn de workshops Insectenhotel bouwen met een druivenkistje en Stijgerhout beschilderen. Bij voldoende animo kunnen bezoekers op zondag deelnemen aan de workshop Mozaïek een fruitschaal of vogelhuis. De organisatie van deze workshops is in samen werking met Anneke van Dam van AnDeco en aanmelding is verplicht. Bezoek de website www.westlandsedruif.nl voor meer informatie over de tijden, kosten en aanmelden voor de workshops.
Schuitje varen of proeven
Tijdens het druivenfeestweekend is het ook mogelijk om deel te nemen aan een rondvaart met rondleiding door het prachtige natuurgebied de Poelzone voor slechts 5 euro per persoon. Elk uur tussen 10.00 en 15.00 uur vindt een afvaart plaats. Reserveer vooraf een plekje, want vol is vol. Daarnaast kunnen bezoekers ook een klein schuitje druiven proeven en druiven kopen.
Westlandse Druiven
Vanaf 30 juni zijn ook de Westlandse Druiven weer te koop bij het themapark. Proef en ervaar de Westlandse smaaksensatie. Met vele betrokken vrijwilligers vindt jaarlijks de snoei, krent en oogst plaats, terwijl andere vrijwilligers energie stoppen in onderhoud van het Themapark, het up to date houden van de vergaderzalen en de rondleidingen voor de vele bezoekers.
Kom langs en geniet mee van de pracht die de Westlandse Druif te bieden heeft.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy