Genieten met een hoofdletter G, dat waren de reacties van deelnemers aan het Varend Corso-arrangement van Themapark De Westlandse Druif vorig jaar. De herhaalde vragen of ook dit jaar kan worden genoten van het Varend Corso in combinatie met een bezoek aan het druivenpark zijn positief beantwoord. Op zaterdag 4 augustus verzamelt men weer om 11 uur voor een dagvullend programma en corso vanaf het water

In samenwerking met Rondvaart Westland is voor 2018 een bijzonder corso-arrangement samengesteld. De start van het arrangement is om 11 uur, ingevuld met een kop koffie of thee en heerlijke druivencake. In de maanden juli en augustus is het themapark op zijn mooist en daar laat het themapark iedereen graag van meegenieten. Een meer Hollandse en Westlandse invulling krijgt het met een korte rondleiding door de prachtige druivenkassen en een toelichting op de geschiedenis van de druiventeelt in Westland.

Het genieten van de lunch doen gasten op de echte Westlandse schuit onderweg naar de ligplaats waar het Varend Corso op zijn mooist én van dichtbij kan worden bekeken. En natuurlijk ontbreken op de boot lekkere hapjes en drankjes niet! Helemaal Hollands krijgt door Themapark De Westlandse Druif een aanvullende lading, helemaal Westlands!

Aanmelden
Kaarten kunnen worden gekocht bij de Westlandse Druif (Vlotlaan 535 in Monster). De kosten bedragen € 49,50 per persoon.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy