Speciaal voor particuliere hobby-kwekers zijn de roofmijten t/m 12 april a.s. weer te bestellen.
Juist hobby-kwekers en volkstuinhouders hebben aan een klein aantal zakjes roofmijten tegen trips en spint ruim voldoende en kunnen daarmee hun gewas weer op biologische wijze beschermen. Speciaal en uniek dus en zelfs per zakje te bestellen.

Particulieren kiezen bewust voor biologisch
Biologisch telen wint juist bij hobby-kwekers steeds meer terrein. Dat merken wij jaarlijks aan het aantal bestellingen die worden gedaan. Net als de hobby-kwekers en volkstuinders kiezen ook wij bewust voor biologische teelt van druiven. Met vele vrijwilligers werken wij aan de smaaksensatie van de biologische, Westlandse druiven en zetten daarmee de biologische tuinbouw verder op de kaart.
Zoals eerder vermeld kan er t/m 12 april a.s. bestellingen worden doorgegeven, waarna op vrijdag 19 april, vrijdag 26 april of vrijdag 3 mei a.s. de zakjes kunnen worden opgehaald bij De Westlandse Druif in Monster.
Geïnteresseerden kunnen het bestelformulier per mail of telefonisch aanvragen.

Workshop biologie en bemesting
Aanvullend op het bestellen van biologische gewasbescherming, organiseren wij op zaterdag 30 maart van 9.30 tot 12.00 uur de workshop biologie en bemesting.
De kosten voor deelname bedragen € 25,00 p.p., inclusief koffie of thee.
Aanmelden voor de workshop biologie en bemesting kan telefonisch via 0174-248787 of per e-mail naar receptie@westlandsedruif.nl.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy