Op zaterdag 13 april en zaterdag 20 april worden er bij de Westlandse Druif aan de Vlotlaan in Monster wel 20 verschillende soorten fruitbomen te koop aangeboden, geproduceerd door Bogreen.

Dit initiatief wordt wegens eerder succes in voorgaande jaren herhaald, toen er onder andere veel kiwi, frambozen en vijgenboompjes werden verkocht.
Vanuit Bogreen kunt u vakkundig advies krijgen over de teelt.

Bogreen heeft een groot assortiment aan klein fruit producten, geproduceerd volgens alle veiligheid en hygiëne eisen. Zowel bij Bogreen als bij de Westlandse Druif staan deze zaken hoog in het vaandel en zij zijn dan ook beiden GAP gecertificeerd.
Dit betekent dat er regelmatige controles worden uitgevoerd op  de hygiëne, voedselveiligheid, meststoffen en biologische gewasbescherming.

Biologische gewasbescherming en krentdemonstraties
Uniek is verder, dat er op deze dagen zakjes biologische gewasbescherming gekocht kunnen worden, ter bestrijding van trips en spint. Normaal is dit niet mogelijk voor particulieren.
Ook voor een Krentdemonstratie zijn bezoekers van harte welkom, de vrijwilligers van de druiventuin zullen vol passie en trots de kunst van het krenten uiteggen.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy