Op vrijdag 28 juni wordt bij Themapark de Westlandse Druif het druivenseizoen 2019 geopend en de nieuwe druivenprinses voorgesteld aan het publiek.
De krent zit er op in Themapark de Westlandse Druif. De traditionele krentborrel is door de vrijwilligers genuttigd en de eerste druiven kleuren alweer.
Voor druivenprinses Marieke Racké zit haar taak erop en mag zij het stokje overdragen aan de nieuwe druivenprinses. Het Themapark stelt haar graag aan u voor.
Aansluitend zal veilingmeester Alphons de Wit via het Amerikaanse systeem het allereerste kistje druiven veilen, waarvan de opbrengst dit jaar gedeeltelijk bestemd zal zijn voor een goed doel, namelijk de Girls Empowerment Foundation. Deze stichting zet zich in om (wees) meisjes in Kenia een onderdak te bieden en hen in staat te stellen om goed onderwijs te volgen.
Het overige deel van de opbrengst komt ten goede aan Themapark De Westlandse Druif. Daarmee steunt eenieder het behoud en de instandhouding van een prachtig stuk erfgoed als basis voor de Nederlandse glastuinbouw zoals die nu bekend is. Na vrijdag 28 juni zijn de heerlijke Westlandse druiven weer dagelijks te koop bij het Themapark en is de druiventuin een bezoek meer dan waard.

 

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy