Tijdens de drukbezochte opening van het nieuwe druiven seizoen,
werd de 28-jarige Angela Enthoven voorgesteld aan het publiek. Zij zal het komende jaar
het Westland en het mooie streekproduct promoten als druivenprinses 2019 / 2020.
Haar eerste taak was het uitreiken van het eerste kistje druiven.

Na een hartelijk welkom aan alle belangstellenden door voorzitter Jan Kleyberg, werd de
28-jarige Angela Enthoven voorgesteld als nieuwe druivenprinses. Deze ere titel werd aan haar over gedragen door aftredend druivenprinses Marieke Racké. Angela heeft enkele jaren de marketingactiviteiten voor Bezoek Westland verzorgd en  het promoten van het Westland is haar dan ook op het lijf geschreven! En ook haar opleiding in het toerisme, sluit hier mooi op aan.

Uitreiking eerst kistje
Onder leiding van veilingmeester Alphons de Wit, werd het eerst kistje druiven geveild volgens het Amerikaans veilsysteem. Uiteindelijk bracht de eerste oogst van het seizoen het prachtige bedrag van € 5.700,– op en mocht Angela haar eerste taak gaan volbrengen.
De eer om het kistje uit haar handen in ontvangst te nemen, was aan BDO Accountants.
De heer Cees Uitbeijerse is blij met de aankoop van de eerste Westlandse druiven; ‘het is en blijft een fantastisch mooi product, wat heel veel kennis vereist om dit op biologische wijze te telen. Ik raad iedereen dan ook aan om een kijkje te nemen in de kassen van de Westlandse Druif en de heerlijke druiven zelf te komen proeven”

Girls Empowerment Foundation
Een deel van de opbrengst van het eerste kistje gaat dit jaar naar de stichting Girls Empowerment Foundation. Deze Westlandse stichting biedt onderdak en onderwijs aan (wees) meisjes en albino kinderen in Kenia. Donaties worden door de Stichting persoonlijk op de juiste plaats bezorgd.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy