Brasserie De Druiventuin

Brasserie De Druiventuin is gevestigd in het paviljoen van Themapark De Westlandse Druif. Brasserie De Druiventuin heeft een moderne uitstraling met een open keuken. Het is mogelijk om, behalve het restaurant met 50 zitplaatsen, ook van andere ruimten gebruik te maken, zowel in het paviljoen als in de druivenkas zelf. In gezamenlijk overleg komen we graag tot een passende ruimte voor uw evenement. Dit kan bijvoorbeeld zijn een feest, receptie, diner, seminar of een beurs. Brasserie De Druiventuin werkt ‘op maat’, dat wil zeggen dat deze ruimte ook kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld recepties of bijeenkomsten. In het gehele paviljoen geldt een rookverbod. Buiten is echter een rookgelegenheid.

U bent van harte welkom om eens de sfeer te komen proeven. Met plezier laten we u persoonlijk kennis maken met de mogelijkheden die De Druiventuin en De Westlandse Druif u te bieden hebben. We kunnen ook vrijblijvend een offerte maken, zodat u straks precies weet waar u aan toe bent wanneer u uw evenement bij ons wilt organiseren.

Neemt u gerust contact op om een afspraak te maken. Wij nemen dan graag alle tijd om uw wensen te bespreken!

 

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Buiten deze uren is opening op aanvraag.

Openingstijden onder voorbehoud van een besloten partij. Wij raden u aan om van tevoren te informeren.

 

Onze kaart

Klik hier voor onze menukaart.

 

Gehandicapten

Themapark De Westlandse Druif is geheel toegankelijk voor gehandicapten. Zowel in de tuin als in het paviljoen zijn miva-toiletten aanwezig. In het paviljoen is een lift voor vervoer naar de eerste verdieping. Verder zijn er twee rolstoelen beschikbaar voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Stel hier uw vraag aan Brasserie de Druiventuin

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy