Druivenabonnement: vijf maanden lang gezond genieten

Met vele betrokken vrijwilligers vindt jaarlijks de snoei, krent en oogst plaats, terwijl andere vrijwilligers energie stoppen in onderhoud van het Themapark, het up to date houden van de vergaderzalen en de rondleidingen voor de vele bezoekers.

Geniet nu zelf elke maand weer mee van de smaaksensatie die vol overtuiging en overgave wordt opgekweekt bij Themapark De Westlandse Druif aan de Vlotlaan in Monster. De heerlijke, biologische Westlandse druiven deelt u met uw gasten, collega’s of thuis.
Met het druivenabonnement van Themapark De Westlandse ontvangt u in de maanden juli tot en met november elke maand een gemengd kistje smaakvolle, gezonde en biologische Westlandse Druiven.

Proef en ervaar de Westlandse smaaksensatie. Bij bedrijven is het een warm welkom op de balie aan gasten die zich melden. Of in de bedrijfskantine als onderdeel van het gezonde beleid van de onderneming.

Naast het genot van de druiven, blijven we abonnees informeren over de activiteiten bij Themapark De Westlandse Druif, denk aan de opening van het seizoen, de druivenfeesten, cursussen, open dagen, etc. Want met elkaar houden we op deze manier het erfgoed van de grootse glastuinbouwsector in ere.

Via deze link kunt u de informatie- en aanmeldflyer van het Druivenabonnement downloaden. Uiteraard kunt u zich ook direct aanmelden via het formulier op deze pagina. Voor nadere informatie neemt u contact op met de receptie via 0174 – 248 787 of receptie@westlandsedruif.nl.

Ik wil een druivenabonnement

  • Prijs: 250,00 € Aantal:

Na ontvangst van uw bestelling zullen wij contact met u opnemen.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy