Rondleidingen

Een bezoek aan Themapark de Westlandse Druif is een uitje dat zeer de moeite waard is. Bezoekers worden rondgeleid door onze vrijwilligers die u met veel enthousiasme vertellen over deze bijzondere teelt die aan de basis heeft gestaan van het succes van de Westlandse glastuinbouw. U hoort interessante feitjes over de druiventeelt, de werkzaamheden en leuke anekdotes. Voor of na de rondleiding door de tuin kunt u een speciaal geproduceerde film van ca 20 minuten bekijken én kunt u een kijkje nemen in ons kleine museum, waarin u wordt meegenomen naar de hoogtijdagen van de druiventeelt in het Westland. Ter afsluiting is er altijd gelegenheid nog even te snuffelen in onze winkel met druiven gerelateerde producten.

Let op: Voor een rondleiding moet u zich wel vooraf aanmelden, zodat we kunnen zorgen dat op de met u afgesproken datum en tijd een of meer rondleiders beschikbaar zijn. Toegang tot de druiventuin is alleen mogelijk in combinatie met een rondleiding. Voor het boeken van een rondleiding en informatie kunt u ons formulier invullen

Vanaf 1 juli krijgen alle bezoekers ook een schuitje druiven om te proeven.  Naast groepsrondleidingen zijn er rondleidingen voor passanten op vaste tijden. 
De tijden voor de rondleidingen zijn als volgt:
Mei t/m juli en oktober:
Dinsdag 11.00 uur
Woensdag 14.00 uur
Donderdag 11.00 uur
Vrijdag 14.00 uur
Zaterdag en zondag 14.00 uur

Augustus en september:
Dinsdag t/m vrijdag 11.00 uur én 14.00 uur
Zaterdag en zondag 14.00 uur

Voor groepen is op aanvraag alles mogelijk.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy