Congressen en bijeenkomsten

Themapark De Westlandse Druif beschikt in het modern vormgegeven paviljoen over een aantal goed geoutilleerde vergader- en congresruimten. De meeste ruimten zijn voorzien van moderne gemakken zoals telefoon, internet en een beamer met scherm. Alle zalen zijn voorzien van airconditioning. Op aanvraag is een flipover en/of laptop beschikbaar. Brasserie De Druiventuin kan voorzien in bijvoorbeeld een werkontbijt, lunch, high tea, borrel met hapjes of een diner.

Horeca faciliteiten

U wilt natuurlijk dat alles goed geregeld is rond uw evenement. Of het nu om een kopje koffie of een buffet gaat. De horeca is bij ons in goede handen! Wij verzorgen alles, zodat u daar geen omkijken naar heeft. U beslist wat u wilt en hoe u het wilt. Wij zorgen dat het gebeurt. Brasserie De Druiventuin helpt u graag bij het organiseren van alle mogelijke feesten.

Kom eens langs!

U bent van harte welkom om eens de sfeer te komen proeven. Met plezier laten we u persoonlijk kennis maken met de mogelijkheden die De Druiventuin en De Westlandse Druif u te bieden hebben. We kunnen ook vrijblijvend een offerte maken, zodat u straks precies weet waar u aan toe bent wanneer u uw evenement bij ons wilt organiseren.

Neemt u gerust contact op om een afspraak te maken. Wij nemen dan graag alle tijd om uw wensen te bespreken!
Informatie en reserveringen

Presentatiefaciliteiten

In het paviljoen is een open internet omgeving (hotspot) gecreëerd. De vergader- en congresruimten zijn voorzien van moderne presentatie apparatuur met o.a. beamer en scherm. Ook is het mogelijk om een laptop of een beamer te huren. In iedere vergaderzaal is een flipover met schrijfstiften aanwezig.

De congreszaal is voorzien van een geluidsinstallatie met één draadmicrofoon. Op aanvraag diverse andere mogelijkheden en mogelijkheden voor technische assistentie.

Voor nadere informatie neemt u contact op met het secretariaat.
Het secretariaat kunt u bereiken op 0174 – 248 787 of stuur een e-mail naar info@westlandsedruif.nl.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy